Martin K. Ověřená identita

Martin K.

Odpovídá do 13 hod., na 80% zpráv
80% 13 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Martin K.

Přijímá nové studenty

Doučování a příprava na střední školu s empatií a trpělivostí :)

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 300 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Jmenuji se Martin, je mi 26 let a žiji v Praze. Jsem absolventem magisterského oboru sociální a kulturní ekologie, přičemž bakalářský titul jsem získal z ekonomie.

Za poslední čtyři roky jsem se specializoval na doučování žáků osmých a devátých ročníků. Úspěšně jsem na střední školu připravil více jak desítku studentů, menšímu množství jsem pomohl prolézt ročníkem. Mimo jiné jsem pomáhal s přípravou na maturitu z dějepisu, s vypracováním seminárních prací, i těch bakalářských. Za sebou mám také zkušenost s výukou češtiny pro děti z Ukrajiny.
Nebojím se pomáhat i menším. Několik měsíců jsem pracoval jako asistent pedagoga ve čtvrté třídě, kde jsem dělal rovněž vychovatele školní družiny.
Současně vyučuji na Mensa gymnáziu maturitní ekonomii.

K výuce přistupuji individuálně a s empatií, protože vím, že každý student je jiný a potřebuje vlastní přístup. Rád propojuji různé obory a pomáhám žákům vidět věci v širších souvislostech. Mým cílem je nejen pomoci s konkrétními předměty, ale i naučit efektivní techniky učení, které usnadní budoucí studium.

Kromě doučování se věnuji osobnímu rozvoji, sportuji, píšu básně, knihy a blog, hraji na kytaru a učím se nové jazyky. Rád také poznávám nové kultury.

Doučování nabízím u mě doma, online, nebo na pobočkách městských knihoven. Pokud hledáte trpělivého a zkušeného učitele, neváhejte se na mě obrátit. Těším se na nové studenty a společné úspěchy!

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Deleted-aaca0a D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Martin byl moc ochotný, když mi pomáhal s bakalářskou prací, s kterou se dělám už fakt dlouho. A musim říct, že se to dost díky němu posunulo. Má obrovský plus za rychlou komunikaci. Rozhodně doporučuju.

Zodpovězené otázky (4)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Martin K.

Urči slovní druh

Dobrý den, rád bych se zeptal, proč ve větě "V noci teplota klesne k nule." nula není číslovkou. Děkuji.

Martin K.

Aktiva - příklad

Ahoj, Nepomohl by někdo s tímto úkolem do účetnictví ? Děkuji moc

Martin K.

Prosím poraďte knihu vydanou 1780-1940

Hledám čtivou knihu pro napsání referátu. Ne básně, ne Jane Austen. Termín referátu je za 14 dní, proto něco ne moc dlouhého.

Martin K.

Funkcej

Určete f:y=-2^x (má to být -2 na xtou) -urči, zda je klesající nebo rostoucí -urči, zda je omezená, zdola nebo shora omezená Děkuji