Stanislav P. Ověřená identita

Stanislav P.

Odpovídá do 2 hod., na 88% zpráv
88% 2 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Stanislav P.

Přijímá nové studenty

Neexistuje špatný žák pouze špatný učitel

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Zodpovězené otázky

Popis

Jsem studentem navazujícího magisterského studia oboru Biomechanika na Fakultě strojního inženýrství v Brně. Mám za sebou úspěšné studium bakalářského studia (obor mechatronika). Před vysokou školou jsem studoval všeobecné gymnázium, takže teoretická matematika a fyzika byl a dodnes je můj denní chléb.
Nyný při škole pracuji ve společnosti Honeywell jako data processing engineer. Kde dále prohlubuji své zkušenosti převážně v aplikaci Microsoft excel (scripting, macro, VBA).
Doučování se věnuji protože mě baví práce s lidmi a nejlepší pocit, co můžu zažít, je vidět, jak student během lekcí rychle roste díky indiviuálnímu přistupu, který ve státní vzdělávání často zaostává.
Můžeme se domluvit ať už se jedná pouze o dovysvětlení nebo znovu vysvětlení nějaké jedné látky, jednoho zadání. Zároveň jsem otevřen dlouhodobější spoluprácí, jako je pravidelné doučování, případně příprava na přijímací zkoušky, atp.
Cena není definitivní, vždy se můžeme nějak domluvit, obvzlášť co se první lekce týká.

Typy lekcí

Zkušební lekce

První lekce na seznámení a zjištění zda nám spolupráce bude vyhovovat

200 Kč / 30 min.
Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Stanislav P.

Fyzika 8.třída

V obvodu jsou zapojeny dva rezistory a prochází jimi proud 350mA. Mezi svorkami prvního rezistoru je napětí 7 V a mezi svorkami druhého rezistoru je 10,5V. Jaké jsou odpory obou rezistorů? Pokud bychom chtěli tyto dva rezistory nahradit jedním tak,aby zvenku nebyl poznat rozdíl, jaký by byl jeho…