Michael J. Ověřená identita

Michael J.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Popis

Som slovenský doučovateľ, ktorý sa rozhodol poskytnúť svoje vychválené doučovanie z Doučma aj v Česku!

S radosťou vám poskytnem doučovanie, pomôžem vám pri projektoch a zabezpečím, aby ste plne porozumeli témam, v ktorých sa potrebujete zlepšiť. Som tu, aby som vysvetlil zložité koncepty jednoducho.

Volám sa Michael John Čverčko.

Som úspešným absolventom bakalárskeho študijného programu informatika z VŠ, fakulty FIIT STU (Fakulta informatiky a informačných technológií) v Bratislave v roku 2024.

Pokračujem v štúdiu na FIITke v inžinierskom štúdijnom programe informačná bezpečnosť.

💼 Profesionálna expertíza

Popri štúdiu pracujem ako živnostník, ktorý prijíma zákazky na rôzne IT projekty. Jednou z mojich dlhších spoluprác je so športovým klubom Benitim, kde automatizujem ich interné procesy cez tvorbu skriptov a funkcií. Okrem toho tvorím webové stránky a spravujem IT infraštruktúru pre rôzne firmy a klientov.

Pôsobím aj ako lektor v AjTyvIT, kde vediem workshopy a prednášam mladým na stredných školách o témach spojených s informačnými technológiami.

Taktiež si vypĺňam rozvrh študentmi na Doučma, ktorý potrebujú akútne doučovanie z matematiky, informatiky alebo pomôcť s rôznymi projektami. Doučovanie ma veľmi baví, pretože keď mi študenti poďakujú a napíšu dobrú referenciu, je to pre mňa potvrdenie, že to robím správne a že im dokážem skutočne pomôcť dosiahnuť ich ciele. To ma motivuje pokračovať a zlepšovať sa v tom, čo robím.

📝 Štýl doučovania

Môžete si vybrať medzi online a fyzickým doučovaním za doplatok. Odporúčam dvojhodinové doučovanie z dôvodu, že hodina prejde bleskovo rýchlo a často nestačí na kompletné porozumenie učiva. Formou dvojhodinovky budete mať viac času na detailnejšie vysvetlenie učiva a riešenie príkladov.

Pri online doučovaní budeme využívať videohovor, interaktívne tabule a zdieľanie obrazu. Týmto spôsobom môžem ponúknuť doučovanie, ktoré má takmer rovnakú kvalitu ako fyzické stretnutie.

Doučujem primárne v slovenčine. Káždopádne na vyžiadanie doučovanie v angličtine nie je žiaden problém.

Ak preferujete fyzické doučovanie, môžeme sa stretnúť osobne na dohodnutom mieste.

💥Skúsenosti

👉🏻 Odučených 2200+ hodín (nielen cez doučma)
👉🏻 Microsoft 365 na úrovni Expert
👉🏻 Anglický jazyk na úrovni native speaker
👉🏻 Ovládam programovacie jazyky ako python, java, C, js, r-ko, javascript
👉🏻 Práca s databázou a tvorba Queries (MySQL, PostgresSQL)
👉🏻 Taktiež sú mi blízke algoritmy a modelovanie
👉🏻 Dátové štruktúry
👉🏻 Logické obvody
👉🏻 Matematika ZŠ/SŠ/VŠ

Verím v priateľský vzťah medzi mnou a študentom, ktorý pomáha kvalitnému vzdelávaniu. Vzájomná dôvera a porozumenie umožňujú efektívnejšie učenie a pozitívne prostredie. Som ochotný nadviazať priateľský vzťah s každým žiakom a pomôcť s akýmikoľvek úlohami, ktoré si žiaci potrebujú prebrať.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Ak ma zatiaľ nepoznáte a máte problém s témou tak sa môžeme bezplatne stretnúť. Rovnako ak sa vám nechce vypisovať vašu požiadavku tak si zarezervujte bezplatnú online konzultáciu ešte dnes a získajte cenné informácie priamo v deň, kedy hľadáte ideálneho doučovateľa.

Zdarma / 30 min.
📚 Štandardná lekcia

Klasická lekcia, ak potrebujete kratšie stretnutie. Či už je to len domáca zo školy alebo úloha z roboty.

999 Kč / 60 min.
⏳ Štandardná dvojhodinová lekcia

Cenovo zvýhodnená lekcia. Prejdeme si detailne látku, ktorú sa chcete naučiť.

1799 Kč / 120 min.
⭐ 6+2 hodinový balík, preferovaný študentmi

Odomknite svôj akademický potenciál s tým správnym doučovatelom. Tento doučovací balík v sebe nesie skvelé výhody, ktoré boli vytvorené na mieru, s cieľom obohatiť a vylepšiť váš výučbový zážitok:

749 Kč / 60 min.
👥 Skupinové doučovanie

Máte celá trieda problém s výkladom učiteľa? Je hodina v škole nedoštacujúca pre Vás? Vyriešme to konečne spolu skupinovým doučovaním. Hodinová lekcia stojí 315 Kč za každého študenta. V prípade otázok ma prosím kontaktujte cez správu priamo na doučma.

630 Kč / 60 min.

Fotky a certifikáty