Silvie Ř. Verified identity

Silvie Ř.

Verified identity
Free trial lesson

Silvie Ř.

Free trial lesson

Doučování hudby – Osobní přístup s vášní pro hudbu

  • Offers online lessons
  • From  550 Kč
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 550 Kč
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Jsem klavíristka, skladatelka, a bývalá bicistka, která chápe, jak náročné může být zvládnutí hudební teorie a její pravidla, ať už se učíte samostatně, na ZUŠ, nebo na konzervatoři. Vím, jak snadno se může stát, že se člověk ztrácí v komplexních teoriích, ale věřím, že hudba by měla být především o radosti.

Můžete se naučit hrát na klavír tak, jak jste vždycky chtěli, bez ohledu na váš věk a podle vašich potřeb. Lekce přizpůsobuji individuálně – zaměřujeme se na to, co vás baví, a skladby si vybíráte vy. Díky hudební teorii se můžete naučit i psát své vlastní skladby. Pomohu vám splnit vaše hudební sny a užít si každý krok vaší hudební cesty.


ONLINE PREFERUJI POUZE HUDEBNÍ TEORIE.

Lesson types

Zkušební lekce

- POUZE ONLINE - Zkušební lekce zdarma ti dá možnost poznat nejen mě jako učitele, ale také zjistit, jakým způsobem společně můžeme dosáhnout tvých hudebních cílů. Je to skvělá příležitost, jak si vyzkoušet, zda ti moje metoda výuky vyhovuje a zda společně najdeme ten správný rytmus. Těším se na setkání a společné hudební zážitky!

Free / 20 min
Lekce hudební teorie

Lekce hudební teorie tě naučí číst noty, tvořit akordy a pochopit strukturu skladeb. Je to ideální způsob, jak si upevnit základy a získat jistotu při hraní na nástroj, či chápat hudbu obecně. Ať už jsi začátečník nebo pokročilý, teorie ti pomůže vidět hudbu v širších souvislostech a rozvíjet tvou hudební kreativitu.

550 Kč / 55 min
Lekce hry na klavír

Ať už chceš hrát na klavír pro radost, kvůli škole, práci, nebo prostě jen pro sebe, tyto lekce ti nabídnou přesně to, co potřebuješ. Přizpůsobím výuku tvým individuálním potřebám, tempu a úrovni, aby ti hraní přinášelo radost a pokroky byly viditelné. Nezáleží na tom, jestli jsi úplný začátečník nebo pokročilý hráč, ani na tvém věku – klavír je pro každého. Společně najdeme způsob, jak tě dostat k tvým hudebním cílům.

600 Kč / 55 min
Psaní hudby pro začátečníky

Pokud máš chuť psát vlastní hudbu, ale nevíš, kde začít, tyto lekce jsou právě pro tebe. Naučím tě základy komponování a pomohu ti překonat pocit, že se ve světě not a hudby ztrácíš. S námi se nemusíš bát experimentovat – krok za krokem tě provedu procesem od prvních nápadů až po dokončené skladby. Objev kouzlo hudební tvorby a nauč se, jak své kreativní myšlenky přetavit do krásné hudby.

800 Kč / 55 min
Příprava na konzervatoř – Hudební teorie pro uchazeče

Chystáš se na přijímací zkoušky na konzervatoř a potřebuješ se zaměřit na hudební teorii? Tyto lekce ti pomohou zvládnout všechny teoretické oblasti, které se na zkouškách mohou objevit. Naučíš se základy jako harmonii, rytmus, notaci a intonaci, a zároveň ti poskytnu představu o tom, co tě čeká v prvním ročníku konzervatoře. Příprava bude přizpůsobena tvým potřebám, abys byl připravený a sebevědomý.

900 Kč / 60 min

References (1)

+ add reference
Romeo A.

Romeo A.

Unverified reference

Silvie mě naučila několik triků a postupů, třeba jak se doprovodit druhou rukou, které jsem dřív vůbec neznal a to už nějakou dobu cvičím z youtubu. Individuální přístup, na první hodině jsme probrali jak si výuku představuji a co se chci naučit (to se mi ještě nestalo). Bohužel vyšší cena, ale holt za kvalitu se platí.

pictures and certificates