Zuzana R.

Zuzana R.

Responds within 13 hrs, to 100% of messages
100% 13 hr
Accepts new students

Zuzana R.

Accepts new students

Doučování francouzštiny od začátečníků po středně pokročilé a konverzace pro pokročilé

  • Offers online lessons
  • From  350 Kč
  • Preferred times: midday, evenings
Price From 350 Kč
Preferred times: midday, evenings
Description Lesson types References

Description

Jmenuji se Zuzana Regalado. Mám vystudovaný francouzsko-český obor Veřejné správy na Masarykově univerzitě v Brně a studijně i pracovně jsem určitou dobu pobývala ve frankofonních zemích, konkrétně v Belgii a Francii. Mám také mezinárodní jazykový certifikát ve francouzštině DALF na úrovni C1.

Francouzštinu používám aktivně přes 10 let v různých nadnárodních společnostech, nejdříve v Brně a poté v Praze, při práci pro francouzský trh. Již přes rok také dávám hodiny doučování a konverzace ve francouzštině, především online, ale i osobně. Od svých studentů mám pozitivní zpětné vazby ohledně mého stylu výuky.

Při doučování žáků ZŠ a středoškolských studentů se především zaměřuji na potřeby vzhledem k jejich hodinám jazyka ve škole, zároveň je však také doplňuji i vlastními materiály. Zaměřuji se stejnou mírou na gramatiku i slovní zásobu. Při hodinách konverzace se snažím se studenty vždy dohodnout na tématech, která je zajímají.

Lesson types

Standardní lekce

350 Kč / 55 min

References (1)

+ add reference
Ladyhawke

Ladyhawke

Unverified reference

Na lekce francouzštiny docházím přibližně od ledna 2024. Původně pouze pro osvěžení znalostí před dovolenou ve Francii, nicméně u lekcí jsem z důvodu spokojenosti zůstala. Paní Regalado vychází vstříc, co se týče možností dne výuky i mých možností přípravy v rámci pracovního týdne. Za sebe rozhodně doporučuji i dalším potenciálním studentům.