Zuzana B. Verified identity

Zuzana B.

Responds within 3 hrs, to 100% of messages
100% 3 hr
Verified identity
Accepts new students
Free trial lesson

Zuzana B.

Accepts new students
Free trial lesson

Angličtina rovnou z Irska!

  • Offers online lessons
  • From  100 Kč
Price From 100 Kč
Description Lesson types References

Description

Ahoj,
prvním rokem jsem studentkou na irské univerzitě s předměty španělština a žurnalistika. Jako malá jsem angličtinu moc nemusela ale potom co jsem začala víc cestovat mi došlo jak úžasné je umět cizí jazyky. Kolik lidí, různých národností potkáte ale především kolik nových možností tím získáte. Po prvním roce v Irsku se můj pohled na jazyky změnil ještě víc. Ve škole vás nenaučí to co k jazyku patří a to je kultura. Ta se naučit nedá tak jako když si ji sami prožijete.
Tímto způsobem bych ráda pomohla s jazykem ale taky se podělila o mou zkušennost a motivovala k tomu další.

Po roce španělštiny jsem se rozhodla jet na léto do Španělska proto se výuky můžu účastnit jen online, ráda se ale přizpůsobím co se týče času!

Mám již odučených několik hodin ale preferuji pomoc s konverzací nebo gramatikou na úrovni A1-B1 a přípravou na maturitu :)


Lesson types

Zkušební lekce

Free / 20 min
Standardní lekce

Průběh lekce záleží čistě na studentovi a jeho požadavkům

180 Kč / 60 min
Rychlolekce

100 Kč / 30 min

References (1)

+ add reference
Eliška Š.

Eliška Š.

Unverified reference

Slečna Zuzana je skvělá doučovatelka anglického jazyka! Její přístup je nejen výjimečně profesionální, ale také plný laskavosti a trpělivosti. S ní se učení stává příjemným zážitkem, protože se dokáže přizpůsobit potřebám každého studenta. Je spolehlivá a vyniká svou schopností vytvářet přátelské prostředí pro efektivní doučování. Mohu ji s klidem doporučit každému, kdo hledá kvalitní výuku angličtiny.❤️😊