Anna Z.

Anna Z.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students

Anna Z.

Accepts new students

Příprava na přijímací zkoušky na SŠ - matematika

  • 5/5 (rated by 6 students)
  • 61 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  300 Kč
Price From 300 Kč
Description Lesson types References

Description

Jmenuji se Anna Žambůrková a je mi 20 let. Studuji na Vysoké škole ekonomické v Praze ve třetím ročníku na bakaláři. Vrátila jsem se z Erasmu v Polsku. Doučování online je pro mě momentálně jedinou možností, kvůli nabitému pracovnímu i univerzitnímu rozvrhu. Přípravě mladých žáků na přijímací zkoušky na SŠ a doučování obecně se věnuji již čtvrtým rokem. Budu se těšit na společné lekce.

Lesson types

Standardní lekce

300 Kč / 55 min

References (2)

+ add reference
Martina M.

Martina M.

8 lessons taught

Děkujeme slečně Aničce za doučování dcery v matematice. Anička má úžasný přístup a dcera se velmi zlepšila. Komunikace a podání látky perfektní. Odpadá i strach z matematiky jako takové. Děkujeme.

Kristýna K.

Kristýna K.

6 lessons taught

Anna dceru připravovala na přijímací zkoušku z matematiky na čtyřleté gymnázium. Matika pro dceru byla strašák a nakonec se to povedlo vytáhnout na krásné skóre. Dcera díky Aničce rychle během několika lekcí pochopila věci, které jí do té doby nešly a nevěděla si s nimi poradit. Měli přípravu i ve škole, ale pohnula s tím nejvíc s Aničkou. Navíc je velmi spolehlivá a dcera se s ní cítila uvolněně. Žádný stres jako ve škole. Moc děkujeme.