Martin K. Особа підтверджена

Martin K.

Відповідає протягом 13 годин на 80% повідомлень.
80% 13 год.
Особа підтверджена
Приймає нових учнів

Martin K.

Приймає нових учнів

Doučování a příprava na střední školu s empatií a trpělivostí :)

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  300 Kč
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Ціна Від 300 Kč
Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Опис Типи уроку Заявки Відповіді на запитання

Опис

Jmenuji se Martin, je mi 26 let a žiji v Praze. Jsem absolventem magisterského oboru sociální a kulturní ekologie, přičemž bakalářský titul jsem získal z ekonomie.

Za poslední čtyři roky jsem se specializoval na doučování žáků osmých a devátých ročníků. Úspěšně jsem na střední školu připravil více jak desítku studentů, menšímu množství jsem pomohl prolézt ročníkem. Mimo jiné jsem pomáhal s přípravou na maturitu z dějepisu, s vypracováním seminárních prací, i těch bakalářských. Za sebou mám také zkušenost s výukou češtiny pro děti z Ukrajiny.
Nebojím se pomáhat i menším. Několik měsíců jsem pracoval jako asistent pedagoga ve čtvrté třídě, kde jsem dělal rovněž vychovatele školní družiny.
Současně vyučuji na Mensa gymnáziu maturitní ekonomii.

K výuce přistupuji individuálně a s empatií, protože vím, že každý student je jiný a potřebuje vlastní přístup. Rád propojuji různé obory a pomáhám žákům vidět věci v širších souvislostech. Mým cílem je nejen pomoci s konkrétními předměty, ale i naučit efektivní techniky učení, které usnadní budoucí studium.

Kromě doučování se věnuji osobnímu rozvoji, sportuji, píšu básně, knihy a blog, hraji na kytaru a učím se nové jazyky. Rád také poznávám nové kultury.

Doučování nabízím u mě doma, online, nebo na pobočkách městských knihoven. Pokud hledáte trpělivého a zkušeného učitele, neváhejte se na mě obrátit. Těším se na nové studenty a společné úspěchy!

Типи уроку

Standardní lekce

300 Kč / 55 хв.
Deleted-aaca0a D.

Акаунт видалено

Неперевірена заявка

Martin byl moc ochotný, když mi pomáhal s bakalářskou prací, s kterou se dělám už fakt dlouho. A musim říct, že se to dost díky němu posunulo. Má obrovský plus za rychlou komunikaci. Rozhodně doporučuju.

Відповіді на запитання (4)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Martin K.

Urči slovní druh

Dobrý den, rád bych se zeptal, proč ve větě "V noci teplota klesne k nule." nula není číslovkou. Děkuji.

Martin K.

Aktiva - příklad

Ahoj, Nepomohl by někdo s tímto úkolem do účetnictví ? Děkuji moc

Martin K.

Prosím poraďte knihu vydanou 1780-1940

Hledám čtivou knihu pro napsání referátu. Ne básně, ne Jane Austen. Termín referátu je za 14 dní, proto něco ne moc dlouhého.

Martin K.

Funkcej

Určete f:y=-2^x (má to být -2 na xtou) -urči, zda je klesající nebo rostoucí -urči, zda je omezená, zdola nebo shora omezená Děkuji