Michala S.

Michala S.

Відповідає протягом 9 годин на 100% повідомлень.
100% 9 год.
Приймає нових учнів

Michala S.

Приймає нових учнів

Němčina na míru s individuálním přístupem

  • 5/5 (оцінка від 1 учня)
  • 2 проведених заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  450 Kč
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Ціна Від 450 Kč
Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Němčina mě provází od mých školních let, na osmiletém gymnáziu jsem získala jazykový diplom - Sprachdiplom Stufe 2 (C1), vystudovala jsem Učitelství NJ pro střední školy na Západočeské univerzitě v Plzni (Mgr.), kde nyní působím jako vyučující, byť na jiné katedře. Učila jsem na základní škole i na gymnáziu, řadu let jsem tlumočila pro PČR.
Doučuji asi 15 let, v současné době se věnuji žákům a studentům různého věku, budoucím maturantům i těm, kteří na první pokus neuspěli. Mezi mé klienty se řadí i mnoho dospělých, kteří s jazykem teprve začínají - jen tak pro radost nebo kvůli své profesi.
Mám ráda lehkost, humor, pohodu a vždy se snažím, aby se mí studenti stali parťáky, kteří se na společné setkání těší a odnáší si z něj maximum.
Vyučuji online. Během každé lekce píšu záznam, přehled probrané látky a výklady má student trvale k dispozici na Google Učebně, kde mohu v případě zájmu vytvářet různá cvičení, sdílet užitečné odkazy apod.
DŮLEŽITÉ: můj rozvrh se každý týden mění tak, abych časy sladila s aktuálními možnostmi každého klienta. Proto, prosím, berte zde uvedený rozvrh pouze jako orientační. Není v mých možnostech jej aktualizovat každý den. Pokud máte zájem o schůzku, vždy se spolu předem dohodneme prostřednictvím zpráv. Díky!

Типи уроку

Standardní lekce

450 Kč / 60 хв.
Michaela L.

Michaela L.

Неперевірена заявка

Za mě super paní učitelka co učí srdcem . Hodiny probíhají online a na každém čase se domlouváme dopředu, nikdy se nestalo že by to zrušila. Látku vysvětluje s trpělivostí všechno dostávám napsané a aby si ověřila že jsem porozuměla dává i domácí úkoly , které vždy probereme. Doučování je hodně o mluvení, a výslovnosti. S paní učitelky se časem stala kamarádka. Za mě obrovská spokojenost.