Jegor G. Особа підтверджена

Jegor G.

Відповідає протягом 4 годин на 100% повідомлень.
100% 4 год.
Особа підтверджена
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Jegor G.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Doučování angličtiny a přírodních věd pro základní i střední školy

  • 5/5 (оцінка від 2 студентів)
  • 12 проведених занять
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  200 Kč
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 200 Kč
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Відповіді на запитання

Опис

Studuju 4. ročník SŠ na gymnáziu v Turnově.
Již více než rok doučuji žáky základních i středních škol.
Největší zkušenosti mám v doučování angličtiny - mám kvalitně zpracované učební materiály a zkušenosti užití při zahraničních výměnných pobytech. Při hodinách se zaměřuju na výuku všech základních dovedností - čtení, psaní, poslechu a mluvení. Nezapomínám samozřejmě i na prohloubení slovní zásoby. Nesleduji žádný pevně daný studijní plán, každou lekci připravuju individuálně podle potřeb studenta.
Dále také doučuji matematiku a fyziku. V těchto předmětech se účastním a vyhrávám různé středoškolské soutěže a olympiády, proto dokážu pomoci studentům najít způsob látku hlouběji pochopit dle jejich preferencí.

Типи уроку

Zkušební lekce

Hodina seznámení, zjištění úrovně doučovaného, domluva na formě doučování atd.

Безплатно / 30 хв.
Procvičování angličtiny

Během těchto lekcí si procvičíme požadované téma (např. ze školy). Projdeme si veškerou potřebnou slovní zásobu, naučíme se gramatiku patřící k tématu a následně si to vše procvičíme. Lekce jsou velmi různorodé - zažijete si zde čtení, poslech i mluvení. Doporučuje se žákům, kteří zažívají potíže se školní látkou, či ji chtěji porozumět hlouběji.

250 Kč / 45 хв.
Konverzace z angličtiny

O této lekci si spolu procvičíme komunikační dovednosti v angličtině, mezi něž patří nejen mluvení, ale také čtení, poslech a případně i psaní. Obsah a téma lekce ale může značně záviset na požadavcích a úrovni angličtiny doučovaného. Doporučuje se primárně lidem, kteří mají základní dovednosti v anglickém jazyce a chtějí je v praxi uplatnit nebo procvičit komunikaci například před cestou do zahraničí nebo nástupem do nové práce s využitím angličtiny.

250 Kč / 45 хв.
Příprava na test z matematiky

Jedná se o příležitostnou lekci, která se hodí zejména pro žáky, kteří potřebují rychle dohnat školní látku, například na blížící se písemku. Během ni se zaměříme na zvládnutí zejména aktuální látky, a to takovým způsobem, abychom během co nejkratší chvíle dokázali prakticky řešit požadované úlohy. Nebudeme se látkou zabývat do hloubky.

250 Kč / 45 хв.
Procvičování z matematiky

Během lekcí procvičíme školní učivo matematiky, a to tak, aby to žák perfektně pochopil a měl látku zvládlou s přehledem, takže by nehrozily žádné problémy s prospěchem. Hodí se primárně pro žáky, kteří nechtějí s matikou ve škole mít žádné problémy nebo dohnat upuštěnou látku.

200 Kč / 45 хв.
Martin R.

Martin R.

2 проведених заняття

Velice trpělivý, cena/kvalita je opravdu výborná

Daniel V.

Daniel V.

Неперевірена заявка

Svědomitý,proaktivní,trpělivý

Відповіді на запитання (2)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Jegor G.

Doucovani

Dobry den potrebovala bych doucovani matematiky pro dceru pro 1 rocnik ss. Mocniny a odmocniny priprava na test. Dekuji kratochvilova