Tomáš P. Особа підтверджена

Tomáš P.

Відповідає протягом 27 годин на 100% повідомлень.
100% 27 год.
Особа підтверджена
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Tomáš P.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Potřebuješ pomoci na základce nebo s přijímačkami na střední? Pojďme to zvládnout společně!

  • 1 проведене заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  250 Kč
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 250 Kč
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Zdravím,
jsem momentálně studentem Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v oboru Učitelství pro 1. stupeň ZŠ. Dokážu Vám pomoci při problémech nebo přípravě s učivem na Základních školách nebo při přijímacích zkouškách na Střední školy.

Ve svém volném čase se věnuji informatice a kybernetice, proto pomohu s učivem i v tomto oboru. Také rád hraji na klavír a všeobecně se vzdělávám.

S doučováním sice teprve začínám, ale rád dám do něj maximum, aby byly spokojené obě strany. Díky oboru, na kterém studuji, je pro mě doučování součástí praxe, která mě baví a rád lidem učivo vysvětluji.

S žáky jednám s respektem a snažím se, aby opravdu danou látku pochopili a dovedli ji používat dále.

Na termínech doučování se lze domlouvat i individuálně, mimo stanovený rozvrh.

Типи уроку

Zkušební lekce

Během první lekce se navzájem seznámíme, zjistíme v jaké jsme situaci a na jejím základě začneme stavět dále, ustanovíme si společné cíle a probereme další kroky k jejich splnění.

Безплатно / 20 хв.
Standardní lekce

250 Kč / 55 хв.
Gabriela H.

Gabriela H.

1 проведене заняття

Tomáš doučoval mého syna - 4. třída ZŠ, český jazyk. Měla jsem trochu obavu, aby se syn rozmluvil a spolupracoval při doučování, ale obavy byly zbytečné, Tomáš ho zaujal, jeho doučování online bylo hravé, plné různých úkolů a pochval. Cílem bylo připravit se na čtvrtletní práci v červnu, kterou syn zvládl na jedničku, až byla překvapená sama paní učitelka. Doučování probíhalo 2x týdně, vždy bylo beze zbytku vyplněno. Tomáš je trpělivý a jeho přístup byl skvělý. Jsem moc ráda, že jsem na něj zde narazila a určitě využijeme příští rok znovu, protože já na to doučování trpělivost nemám a hlavně, Tomáše můj syn vnímal, poslouchal a makal. S maminkouje to jinak :)