Karolína Z. Особа підтверджена

Karolína Z.

Відповідає протягом 36 годин на 100% повідомлень.
100% 36 год.
Особа підтверджена
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Karolína Z.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Doučování angličtiny pro všechny

  • 3 проведених заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  300 Kč
Ціна Від 300 Kč
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Zdravím všechny :)

Jsem studentkou v posledním ročníku magisterského studia na Pedagogické fakultě v Olomouci, zaměření na anglický jazyk pro vzdělávání na ZŠ. Ráda předám, co jsem se doposud naučila a pomůžu jak těm, kteří s jazykem teprve začínají, tak těm, kteří se chtějí v jazyce zdokonalit. Nezáleží tedy, jestli jste stále ve škole nebo se chcete angličtině věnovat po práci. Pomůžu také s přípravou na maturitu nebo si můžem jen popovídat. Na všem se samozřejmě společně domluvíme.

Mám praxi na základní škole, na prvním i druhém stupni. Absolvovala jsem také studijní zahraniční stáž v USA na Valdosta State University.

Hodiny probíhají především online, ať už přes doučuji, přes Skype, WhatsApp, záleží na Vás. Osobně pouze Třinec a okolí. První hodina je samozřejmě zdarma.

Můžete mě kontaktovat na této stránce nebo na mém e-mailu: karolinazajacova23@gmail.com.

Типи уроку

Zkušební lekce

Безплатно / 20 хв.
Standardní lekce

300 Kč / 55 хв.
Magdaléna K.

Magdaléna K.

3 проведених заняття

Díky Karolíně se mi povedlo odmaturovat na poprvé. Hrozně jsem se bála ústních maturit. Hodiny probíhali skvěle, zkoušeli jsme klasickou ústní maturitu a na oficiální zkoušku jsem šla opravdu v klidu.

Відповідь репетитора:

Jsem moc ráda, že se ústní maturita povedla a že jsi se cítila připravená. Já moc děkuji a gratuluji :)

Kamila L.

Kamila L.

Неперевірена заявка

Slečna Karolína je sympatická,inteligentní žena, která mi pomohá v anglické konverzaci. Má hezky a precizně přípravené hodiny. A já se vždycky na její hodiny moc těším.

Jana V.

Jana V.

Неперевірена заявка

Karolína je velmi inteligentní mladá žena, která mi pomohla získat sebedůvěru při konverzaci, a to díky jejímu lidskému a zábavnému přístupu, precizní přípravě lekcí, zkušenosti ze zahraničí i pedagogickému vzdělání.