Anežka S.

Anežka S.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Anežka S.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Individuální hodiny francouzštiny a němčiny

  • Doučuje také online
  • Od  450 Kč
  • Preferované časy: po obědě, večer
Cena Od 450 Kč
Preferované časy: po obědě, večer
Popis Typy lekcí Zodpovězené otázky

Popis

Už 12 let se věnuji výuce francouzštiny a němčiny v rámci soukromých lekcí, ale i na univerzitách, v jazykových školách a ve firmách. Oba jazyky jsem vystudovala na Univerzitě Karlově na Ústavu translatologie (specializace pro mezikulturní komunikaci – překlad a tlumočení). Mám zkušenosti ze zahraničních studijních i pracovních pobytů ve Francii a Německu (Sorbonna, letní školy, apod.) a jsem stále v téměř denním kontaktu s rodilými mluvčími.
Moje hodiny budou hodně konverzační, s důrazem na praktické využití jazyka v reálných situacích. Ráda tě naučím také hovorové výrazy, s kterými se nejčastěji setkáš při pobytu v dané zemi. Připravím pro tebe individuální plán, aby se ti výuka maximálně přizpůsobila a postupovalo se podle tvého tempa a potřeb a učil ses efektivně a zároveň zábavně. Během hodiny zapisuji všechna nová slovíčka, a slovní spojení, které ti po každé hodině zašlu, aby je měl kdykoliv k dispozici.

Budu se těšit na naše společné hodiny!

Typy lekcí

Zkušební lekce

Seznamovací lekce, při které si nastavíme cíl výuky a pobavíme se o podobě společných hodin. Na základě domluvy pak sestavím individuální plán, abychom dosáhli vašich cílů co možná nejlépe a nejrychleji🤗 Neváhejte rezervovat nebo se na cokoliv zeptat ve zprávě.

Zdarma / 15 min.
Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Anežka S.

DELF B1 odpovidani na otevrene otazky

Dobry den, staci u DELFu B1 odpovedet jednoslovne, kdyz se jedna o otevrene otazky ? Nepodarilo se mi najit jasnou odpoved. Dekuji predem