Klára Š.

Klára Š.

Responds within 10 hrs, to 30% of messages
30% 10 hr

Klára Š.

Společně to zvládneme - doučování s lidským přístupem

  • Offers online lessons
  • From  500 Kč
  • Preferred times: mornings, midday
Price From 500 Kč
Preferred times: mornings, midday
Description Lesson types Photos & Certificates Answered questions

Description

Dobrý den,
jmenuji se Klára, je mi 25 let a jsem studentkou Univerzity Karlovy, kde studuji český jazyk, literaturu a mám splněné státní závěrečné zkoušky z výtvarné výchovy.

Před nástupem na vysokou školu jsem navštěvovala První české gymnázium v Karlových Varech, kde jsem byla redaktorkou ve školním časopisu "ČAS."
Kromě zkušenosti se psaním pro školní časopis, mi také vyšla povídka ve sborníku "Devět odtamtud" a v poslední době jsem při studiu působila jako copywriter v jedné české firmě.
Nyní píši vlastní blog dvedecivina.cz , jenž má čtenáře ve čtyřech zemích světa, a který je posílen i o e-shop, kde jsou produkty z mé tvorby.
Ohledně výtvarné výchovy jsem měla několik svých prací na fakultní výstavě a byla jsem s univerzitou na studijním pobytu umění v italských Benátkách.

Byla mi udělena certifikace DofE - Mezinárodní cena vévody z Edinburghu.
Dále jsem získala certifikát za úspěšné absolvování kurzu "Minutový řečník."

Mám praxi z 2. stupně základní školy, ale učila jsem i na střední škole, včetně maturitních tříd. Momentálně pomáhám s jazykem ukrajinskému chlapci z 1. stupně základní školy, tedy není problém ani u doučování mladších dětí, či cizinců.

Jsem přesvědčena, že společnými silami si lehce poradíme s jakýmkoliv problémem v těchto předmětech bez zbytečného stresování, ale také vás zvládnu připravit na přijímací zkoušky, či k maturitě.

Jak Xenofón řekl „Statečnost každé duše lze zvětšit učením a cvičením,“ a proto pojďme opět trochu povyrůst.

Lesson types

Standardní lekce

500 Kč / 45 min

pictures and certificates

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Klára Š.

Moderní literatura

Zdravím, měl bych prosbu. Dokázal by mi někdo poradit, jaké jsou typické rysy moderní literatury - čím se moderní literatura vyznačuje? A popřípadě jaké prvky moderní literatury se vyskytují u K. Čapka v dílech Hordubal, Povětroň a Obyčejný život? (proč na dobu K. Čapka, byla tato jeho díla…