Marcela R.

Marcela R.

Responds within 15 hrs, to 100% of messages
100% 15 hr
Accepts new students

Marcela R.

Accepts new students

Jazyk český

  • Offers online lessons
  • From  350 Kč
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 350 Kč
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Vyučuji český jazyk 2. stupni základní školy. Mám zkušenosti s přípravou na Cermat testy, ale i s běžným doučováním. Jsem názoru, že čeština má řád, kterému se lze naučit „zdravým selským rozumem“ tak, abychom si to pamatovali co možná nejdéle. Doučuji online přes google meet. Myslím, že v dnešní době je on-line výuka bezpečnější pro děti, navíc by rodiče měli vždy vědět, jak výuka vypadá, jak lektor vysvětluje.

Lesson types

Standardní lekce

350 Kč / 60 min

References (13)

+ add reference
Vendula P.

Vendula P.

Unverified reference

Dobrý den, paní Marcelo, děkujeme Vám za téměř dvouletou spolupráci. Dcera se na střední školu dostala (v Praze). Výuka byla pro dceru radostí a vždy po skončení hodiny byla nadšená. Často si posteskla, proč takovou paní učitelku nemá ve škole. Za sebe děkuji za Váš lidský a profesionální přístup. Přehlednost, srozumitelnost a přípravu. To, co jste zvládly procvičit během 60 min bylo obdivuhodné. Paní Marcelu doporučuji, není zde nad čím váhat.

Martina Š.

Martina Š.

Unverified reference

Paní Marcelu mohu jen doporučit, je to výborná paní učitelka, moc milá a trpělivá. Připravovala syna na příjímací zkoušky na střední školu, kam se bez problémů dostal. Vždy vše perfektně vysvětlila (lépe než škole) a poradila i praktické věci ohledně zkoušek. Byla to skvělá volba. Moc děkujeme!

Šárka O.

Šárka O.

Unverified reference

Jsem rodič žáka deváté třídy. Absolvoval přípravu z českého jazyka na přijímací zkoušky. Celkem měli asi 25 hodin online. Během každé vyučovací hodiny se toho hodně naučil, hodně toho stihli. Nejdříve se učil nové věci a potom hodně opakovali. Zakoupil si jen jednu běžnou knihu s gramatickými cvičeními, se kterou pracoval i mimo doučování. Na přijímačkách docílil 38 bodů z češtiny (45 z matiky), což stačilo k přijetí na školu, na kterou chtěl. Oceňoval trpělivost a spolehlivost. Rodiče ocenili zpětnou vazbu, která jim chodila pravidelně po každé hodině emailem.

Hana P.

Hana P.

Unverified reference

Paní učitelka Marcela je skvělá, synovi velice pomohla s přípravou na střední školu, kam se díky její přípravě i dostal. V první části výuky se věnovali doplnění látky a toho co mu nebylo ze ZŠ jasné a v dalším období pokračovali testy Cermat. Získal cenné rady jak v testu postupovat a bylo to velmi přínosné. Paní učitelka je navíc moc milá a přátelská, pravidla českého jazyka ovládá perfektně - 100% doporučuji.

Jan R.

Jan R.

Unverified reference

Perfektní vysvětlení a kamarádský přístup. Mohu doporučit.

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Marcela R.

Druh věty vedlejší

Který druh věty vedlejší je „Jak ji potkám, řeknu jí to?“ Já jsem poměrně pevně přesvědčená, že to je příslovečná časová (řeknu jí to kdy? Jak ji potkám.) Ale má senzační učitelka češtiny tvrdí, že je to podmínková. (řeknu jí to tak jakých podmínek? Jak ji potkám - je docela mimo, ne?) Je tam teda…