Austin P.

Austin P.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students
Free trial lesson

Austin P.

Accepts new students
Free trial lesson

Fungují LEGÁLNĚ a vše daním - ne načerno . Neučím se na Vás jak učit, umím to a je to můj koníček!

  • 5/5 (rated by 2 students)
  • 87 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  480 Kč
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 480 Kč
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

"Dobrý den všichni, Jmenuji se Austin a věnuji se výuce od září 2004. Od roku 2007 vedu také online výuku. Učím skupiny o velikosti od 1 do 150 lidí. Co se týče věku, učím lidi ve věku od 4 do 71 let.

Vyučuji různé předměty, jako je účetnictví a ekonomie, matematika, fyzika, statistika, ekonomické a manažerské předměty a samozřejmě anglický jazyk.

Mám titul v oboru management a také jsem absolventem MBA studia se specializací v podnikové analýze v angličtině. Používám angličtinu během své práce, doučování a také při soukromých výukách a s partnerem.


Kladu důraz na jednoduchý přístup, praktičnost a přátelskou atmosféru. Stejné hodnoty si cení i většina mých studentů - pracovitost, upřímnost, empatie a vzájemné porozumění.

Předměty, které vyučuji, nejsou obtížné, ale vyžadují trpělivý a jednoduchý přístup. Upřednostňuji online výuku, ale je možnost domluvit se na prezenční nebo kombinované formě výuky.

Učím v slovenštině, češtině a angličtině - jak ústně, tak písemně. Mluvím také trochu ukrajinsky/rusky a trochu španělsky, ale pouze ústně.

S úsměvem a pozitivní náladou plnou energie je všechno vždy zvládnutelné.

5 bodů proč je důležité využít legálniho poskytovatele a ne tzv. " službu načerno a bez dokladu"


1. Profesionalita a záruka kvality: Legální doučovatelé mají často relevantní vzdělání a specializaci v daném oboru. Díky tomu vám mohou poskytnout odborné vedení a kvalitní materiály. Nezkušení "načerno doučovatele " nedokážou garantovat stejnou úroveň kvality a často nemají adekvátní znalosti.

2. Bezpečnost: S legálním poskytovatelem máte jistotu, že osoba, která vstupuje do vašeho domu nebo pracovního prostředí,nebo je s Váma v kontaktu online je prověřená a spolehlivá. Zároveň u služby načerno doučovatel i student/ zák zástupce porušují zákon - hlavně trestní. Vždy vyžadujte daňový doklad- fakturu.Je omyl si myslet, že úřady to nekontrolují a neřeší!

3. Zákonná ochrana: Řádně registrované doučovatelské společnosti dodržují platné právní předpisy .To vám přináší větší bezpečí v případě možných komplikací.

4. Právní a finanční odpovědnost: V případě nějakých sporů nebo problémů s doučovatelem máte větší šanci na řešení situace, pokud je legálně registrovaný. Zákonné postupy ochraňují vás, ale také samotného poskytovatele doučování.

5. Podpora dalšího rozvoje: Registrace legálního doučovatele znamená, že podporujete rozvoj drobného podnikání a vzdělání. Tím přispíváte ke stabilizaci ekonomiky a kvalitě vzdělávacích služeb.

Lesson types

Zkušební lekce

Zkušební hodina je možná pouze pro některé předmety. Informuj se.Lekci si prosím domluvte na přimo se mnou. U rezervace pŕes kalendář může dojít ke kolizi. Děkuji!

Free / 20 min
Standardní lekce

Lekci si z důvodu nemožnosti zdílet tenhle kalendář domlovejte prosím napŕímo.

480 Kč / 55 min
Statistika, deskr. g. pro vysoké školy

Lekci si z důvodu nemožnosti zdílet tenhle kalendář domlovejte prosím napŕímo.

1500 Kč / 55 min

References (22)

+ add reference
Єгор Х.

Єгор Х.

Unverified reference

Velmi skvělý učitel, dokáže najít společnou řeč. Díky němu jsem složil nostrifikaci. Vždy umí podpořit před zkouškou, což je nejdůležitější. Celkově jsem velmi spokojený a vděčný za všechnu jeho pomoc a podporu!😄😄😄😄

Renatka C.

Renatka C.

Unverified reference

Doučování s Austinem bylo super 😁. Je ochotný a trpělivý nebyl problém nějakou látku, když bylo potřeba, vysvětlit i víckrát. Vždy se snažil vysvětlit co, kde, jak a proč je a snažil vyjít časově vstříc. Moc mi doučování pomohlo.

Markéta H.

Markéta H.

Unverified reference

Austin je milý, trpělivý a velmi ochotný lektor. Mého syna Matěje doučuje matematiku a fyziku. Syn prohlásil, že Austin vysvětluje danou látku lépe, než paní učitelka. Výsledky po doučování jsou vidět na známkách a jsem ráda, že i syna to žene dopředu a více si věří. Austina doporučujeme a velmi mu děkujeme. mamka Markéta &syn Matěj

Lukas K.

Lukas K.

Unverified reference

trpělivý, pohodový, profesionální... asi tak bych Austina ze své zkušenosti popsal. Doučován sem byl z účetnictví cca 5-6 měsíců za které mě bez problému naučil účetnictví od samotných základů a díky němu jsem zvládl maturitní zkoušku docela bez problému a bez stresu. Austin je neustále na příjmu a domluvit se na nadcházející schůzce není žádný problém. Austina mohu jen a jen doporučit! :)

Jana I.

Jana I.

Unverified reference

Vážený pane Austine, ráda bych vám vyjádřila svoji vděčnost za vaši vynikající práci učitele matematiky pro mého syna Pavla. Mám velkou radost z toho, jak se můj syn v poslední době vyvíjí v daném předmětu a jak se mu matematika stává stále více zajímavou. Je jasné, že vaše angažovanost, trpělivost a profesionální přístup k výuce přispěly velkou měrou k jeho úspěchu. Také si vážím vašeho přístupu k vytváření prostředí, kde se můj syn cítí pohodlně a podporován v učení. Je pro mě velkou pomocí mít tak talentovaného učitele pro svého syna a chtěla bych vám touto cestou poděkovat. Jana Indrová

Answered questions (26)

This tutor has helped to answer these study questions

Austin P.

Výpočet fyzika třecí síla a zrychlení

Můžu poprosit o pomoc s řešením: sanky váží 20kg, koeficient tření mezi saněmi a sněhem 0,13. Jakou silou musíme táhnout po vodorovné rovině, aby se pohybovaly rovnoměrně zrychleně se zrychlením 1,5 m/s. Děkuji

Austin P.

Vypracování otázek k závěrečné zkoušce z VV

Hledám někoho, kdo by vypracoval otázky k závěrečným zkouškám na OSU. Studuji na CDV a v únoru mám závěrečné zkoušky z volitelného předmětu Výtvarná výchova. Je to celkem 12 otázek.

Austin P.

matematika 7. třída

Dobrý den, nevychází nám - prosím o výpočet, abych synovi vysvětlila, děkuji: Petr dostal určitý obnos peněz, polovinu si uložil, šestinu utratil a zbylo mu 120 Kč. Kolik Kč dostal?

Austin P.

matematika

Dobrý den, mohu požádat o postup, děkuji. Urči, zda jsou trojúhelníky podobné. Pokud ano, zapiš podobnost a urči poměr podobnosti. a) trojúhelník ABC a trohúhelník DEF: a = 24 cm, b = 18 cm, c = 36 cm, d = 12 cm, e = 24 cm, f = 16 cm. b) trojúhelník ABC a trojúhelník A´B´C´: alfa je 32 stupňů, beta…