Linda R.

Linda R.

Responds within 42 hrs, to 100% of messages
100% 42 hr
Accepts new students

Linda R.

Accepts new students

Pomoc se studiem pro maturanty a bakaláře, kariérové poradenství

  • 4 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  500 Kč
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 500 Kč
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types Answered questions

Description

Ahoj, jsem Linda a nabízím online přípravu k maturitě z ČJ, NJ, D a ZSV.

Studentům VŠ v bakalářských programech nabízím pomoc s psaním seminárních a bakalářských prací z humanitních oborů, především vyhledávání zdrojů, vytváření struktury práce, design výzkumu a kvalitativní analýza dat.

Mám za sebou vedení jedné absolventské a jedné bakalářské práce z oborů sociální práce a sociální pedagogika, které už byly úspěšně obhájeny.

Po domluvě nabízím i korektury akademických prací, cena za korekturu je individuální podle rozsahu práce, rychlosti zpracování a požadovaného typu korektury, začíná na 35,- Kč za normostranu.

Vystudovala jsem sociální pedagogiku a poradenství na FF MU a v současnosti dálkově studuji učitelství německého jazyka a dějepisu na PdF MU. Během studia jsem doučovala především češtinu a němčinu. Po studiu jsem působila jako kariérová poradkyně na ZŠ a také jsem pomáhala studentům, kteří u nás byli na praxi s tvorbou bakalářských prací, když jejich vedoucí nebyl dostatečně aktivní.

Lesson types

Standardní lekce

500 Kč / 55 min

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Linda R.

Prchající sirotci v právu

Dobrý den. Jsme zvídavá. Zajímá mne kde co. Mám dotaz ohledně toho,co a jak se bude dít se prchajícím sirotkem. Když prchají teď třeba samy děti z Ukrajiny. Děti do 18 let věku. Čeká je umístění do rodiny,do děckého domova nebo do domova mládeže , či kam? Děkuji za odpovědi. Soňa.Domimika…