Petra K.

Petra K.

Відповідає протягом 1 години на 20% повідомлень.
20% 1 год.
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Petra K.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Doučování angličtiny a psychologie s osobním přístupem

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  300 Kč
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 300 Kč
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Блоги

Опис

Ráda Vás poznávám! Jmenuji se Petra a od září budu studovat psychologii na vysoké škole ve Velké Británii.

Angličtina je pro mě skoro jako druhý rodný jazyk – absolvovala jsem kurz AP Psychologie, účastnila jsem se několika dobrovolnických akcí, stáží a vzdělávacích programů, které vždy probíhaly v angličtině. Denně komunikuji s rodilými mluvčími, jsem zvyklá psát úvahové eseje a odborné články, ale i vést rozhovory na všemožná témata snad s kýmkoliv.

Jsem držitelkou certifikátu IELTS Academic English s výsledkem 8.00 (ekvivalent úrovně C1/C2). Mám zkušenosti s doučováním mladších dětí, přípravou na maturitu i procvičováním konverzace. Na každou hodinu se vždy s radostí připravuji a vymýšlím různé aktivity a cvičení, která by Vás bavila. Každému se věnuji individuálně a důležité pro mě je, abyste se hodin se mnou nebáli, naopak se na ně těšili stejně jako já!

Učení mě baví a ráda bych se mu věnovala i v budoucnu, proto se neustále v této oblasti vzdělávám. Kromě románů a psychologické literatury byste u mě v knihovně našli spoustu knih zaměřených na výuku angličtiny, ať už pro ty nejmenší, nebo pro takzvané "věčné začátečníky".

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte mě kontaktovat. Těším se na naši první hodinu! 😊

Типи уроку

Zkušební lekce

Vyzkoušej si, jak hodina se mnou vypadá! Projdeme tvé cíle, poznáme se, a ukážu ti můj styl výuky!

Безплатно / 60 хв.
Standardní lekce

300 Kč / 55 хв.
Katka S.

Katka S.

Неперевірена заявка

S Péťou jsem absolvovala přípravu na FCE certifikát a jsem naprosto spokojená - má velké množství materiálů, které mi ochotně poskytla, takže jsem už nemusela kupovat nic navíc. Na každou hodinu byla perfektně připravená a bylo vidět, že ji doučování skutečně baví.

Oliver K.

Oliver K.

Неперевірена заявка

S Petrou jsem absolvoval několik lekcí angličtiny a byl jsem naprosto spokojený. Hodiny byly zábavné, skvěle připravené a pomohly mi zvládnout C1 certifikaci. Určitě doporučuji!

Блоги (1)

Neudělal/a jsem didaktický test z angličtiny… co teď?

„Didaktický test mi utekl o několik bodů a musím ho opakovat v září. Celé prázdniny jsou zkažené, blbá angličtina, po střední už ji nechci ani slyšet ...“ Zní ti to povědomě?Hlavně nepanikař, určitě…